Arta ceaiului

Lista de produse: Ceaiuri de Iarna, Blooming Tea, Ceai Alb, Ceai BIO, Ceai Mate, Ceai Negru, Ceai Oolong, Ceai Rooibos, Ceai Verde, Ceai de Fructe, Ceai Well Being, Ceai Plante, Cafea de Iarna, Cafea Espresso, Cafea cu arome, Cafea de origine, Ciocolata calda, Cani, Set Tea For One, Espressor Home, Espressor Office, Recipiente Pastrare, Accesorii Mate, Infuzoare, Ceainice si seturi, Cutii Metalice
Modalitati de plata: plata online cu card (MobilPay), transfer bancar, ramburs
Posibilitate rate: -
Mijloace de plata: carduri debit/credit, transfer bancar, numerar
Livrare prin: curier (Pentru comenzi ce au valoare mai mare de 99 lei, transportul este GRATUIT. Pentru comenzi cu valoare mai mica de 99 lei se aplica o taxa de transport de 7 lei pentru Bucuresti, 9.5 lei pentru restul tarii la plata cu cardul/ transfer bancar si 13.5 lei in restul tarii la plata ramburs.)
Livrare din: Bucuresti
Are si magazin fizic?: Showroom Bucuresti: Tea & Coffe Shop Dolce Bacio Bulevardul Regina Elisabeta nr. 62 (vis-a-vis de Liceul Lazar). Showroom Ramnicu Valcea: Econatura - Piata Mircea cel Batran, nr. 4
Pagina de Facebook:

Fie ca sunteti un cunoscator al ceaiurilor infuzie, fie ca vreti sa incercati ceva nou sau pur si simplu sunteti in cautarea unui cadou, pe Arta Ceaiului veti gasi ceea ce cautati.

Ceaiurile comercializate  sunt produse intr-o fabrica moderna din Germania, ce dispune de echipamente si fluxuri tehnologice de ultima generatie, astfel incat sa se garanteze pastrarea proprietatilor si aromelor ceaiurilor pe durata intregului lant de productie.

Amestecurile de plante si fructe denumite generic “Tea Melange” sunt creatia unor degustatori de ceai ce au in spate experienta multor ani in domeniu. Acestia selecteaza doar ceaiuri si ingrediente de cea mai buna calitate ce provin din zone selectionate ca Japonia, China, India sau Africa, astfel incat rezultatul sa fie pe masura asteptarilor dumneavoastra.

De asemenea, pe site-ul Arta Ceaiului veti descoperi si o gamă larga de accesorii, inclusiv cutii metalice elegante, seturi de ceai Tea For One, ceainice cu design modern sau clasic si multe alte accesorii deosebite ce va vor ajuta sa va creati un ritual propriu de servire a ceaiului. (sursa: artaceaiului.ro / text adaptat)