Tags

Related Posts

Share This

E-Tablou

Lista de produse: Tablouri decorative, tablouri canvas, tablouri personalizate, tablouri moderne, tablouri multicanvas, tablouri abstracte, tablouri cu peisaje, tablouri cu flori, tablouri cafenea, tablouri cu orase, tablouri dimensiuni mari, tablouri Feng-Shui, tablouri pentru bucatarie, tablouri living, tablouri dormitor, tablouri hotel-bar-restaurant
Modalitati de plata: ramburs, ordin de plata, transfer bancar
Posibilitate rate: -
Mijloace de plata: numerar, transfer bancar
Livrare prin: Posta Romana sau Urgent Curier
Livrare din: Sibiu
Are si magazin fizic?: nu

Magazin online de tablouri decorative moderne, ideale pentru decorarea cu gust si culoare a oricarui spatiu interior.
Tablourile decorative sunt realizate pe materiale de cea mai buna calitate, canvas din bumbac 100%, prin tehnologie UV, la o calitate fotografica exceptionala, redand astfel si cel mai mic detaliu din imagine.
Tablourile printate pe canvas reprezinta o noutate in materie de arta decorativa ce si-a pus amprenta pe designul interior, accentuand anumite zone, creand astfel un ambient aparte.
Tablourile se livreaza intinse pe cadru din lemn de 30 x 20 mm si se pot expune direct, fara rama. Agatatorile sunt incluse.
Toate tablourile pot fi realizate in diverse formate, respectiv 2, 3, 4, 5, 6, 7 piese  etc  sau intr-o singura piesa, indiferent de formatul tabloului prezentat pe site.
Daca doriti un cadou special pentru o persoana speciala, putem realiza tablouri personalizate cu fotografia dumneavoastra, pentru a crea darul perfect. Trebuie doar sa ne trimiteti un email cu imaginea dumneavoastra, la o dimensiune cat mai buna, lasandu-va datele de contact. Astfel, unul dintre specialistii nostri va va contacta pentru a stabili detaliile comenzii dumneavoastra.