InteriorStore

Lista de produse: Mobilier lux, Decoratiuni interioare, Accesorii casa si gradina, Design interior
Modalitati de plata: ramburs, online cu card de debit sau credit, ordin de plata, transfer bancar
Posibilitate rate: DA
Mijloace de plata: numerar, carduri debit/credit, transfer bancar
Livrare prin: mijloace proprii
Livrare din: Romania
Are si magazin fizic?: Interior Store – Office Bd. Mamaia 68, BI4, ap.70, 900663, Constanta Romania
Observatii: Cu peste 100000 de produse oferite si o gama larga de servicii de design interior si exterior: proiectare 3D, consultanta, amenajari interioare, decorare si mobilare, amenajari terase si gradini; Interior Store a devenit o marca a a designului interior. Rafinament, eleganta, lux, confort, functionalitate, sunt cateva dintre caracteristicile definitorii ale produselor Interior Store. Serviciile de design interior oferite de Interior Store ofera o usoara amenajare a spatiilor.

Interior Store, inca de la aparitia pe piata romaneasca s-a impus ca o firma dinamica, in plina dezvoltare – o marca pentru cei pasionati de arta, design, moda si stil.
Interior Store a reusit sa aduca pe piata romaneasca peste 400 de branduri internationale de lux. Pentru ca suntem adeptii unui stil de viata ancorat in ultimele tendinte, Interior Store si-a propus sa lanseze in Romania, cele mai noi colectii de mobilier si decoratiuni de lux, realizate de branduri internationale consacrate.

Simplitatea liniilor, a formelor si a detaliilor; sunt elementele definitorii ale unui interior fascinant. Interior Store este adeptul interioarelor personalizate definite prin rafinamentul si eleganta liniilor si accentelor utilizate.