La Caprina

Lista de produse: Branza de capra (telemea proaspata, telemea maturata, urda dulce, cas dulce, branza dulce, banza specialitate), lapte de capra, iaurt de capra, smantana de capra, unt, zer
Modalitati de plata: numerar la livrare
Posibilitate rate: nu
Mijloace de plata: numerar
Livrare prin: distributie proprie (sectoarele capitalei au zile separate pentru livrari)
Livrare din: Ferma
Are si magazin fizic?: nu
Observatii: Produse foarte bune. Sunt abonat. :)

Ferma de capre “La Caprina” este situata la 60 km de Bucuresti, pe granita judetelor Giurgiu si Teleorman. Numarul caprelor de muls este la ora actuala de 330 si sunt crescute in stabulatie, in cele mai bune conditii. Partea de procesare a laptelui este echipata modern, asigurand calitatea (inclusiv sanitara) a produselor.
Livrarea se face in Bucuresti, direct de catre producator, cu masini dotate cu instalatie frigorifica, dupa programul afisat pe website.

Laptele de capra este considerat, datorita compozitiei, foarte hranitor, fiind cel mai apropiat de laptele uman si un leac cu actiune lenta pentru foarte multe afectiuni raspandite in vremurile noastre. Eficienta lui se observa in fortificarea sistemului imunitar, anemiei, lipsa poftei de mancare, a starii depresive, a bolilor de plamani (in special TBC), dar si in lupta cu stadiile incipiente de cancer, atrofii musculare. In astfel de suferinte, laptele de capra nu se comporta neaparat ca un medicament si nu poate lupta singur contra bolilor, insa reuseste sa inlature slabiciunea organismului si sa il revigoreze pentru a lupta cu boala.
Laptele de capra este foarte bogat in acid lactic ce ajuta la exfolierea pielii, curatand in profunzime. Vitaminele A, C si D, calciu si magneziu ajuta in lupta cu imbatranirea, hidrateaza si catifeleaza epiderma, imbunatatesc elasticitatea si mentin pH-ul natural al pielii.